Хіти тижня. Розчленувала і хотіла з'їсти: У Хабаровську пенсіонерка жорстоко вбила українця

Під Хабаровськом (Росія) 80-річна пенсіонерка вбила і розчленувала квартиранта з України, котрий працював двірником. Фрагменти тіла 52-річного чоловіка знайшли 30 січня на вулиці в селищі Березівка. Пізніше правоохоронці виявили його кров у помешканні бабусі. Жінку взяли під варту, повідомляють Патріоти України.

За інформацією Telegram-каналу НТВ, розрубані сокирою частини тіла підозрювана розфасувала в мішки і винесла на смітник. Один із мішків розірвав безпритульний пес і витягнув звідти руку, яку приніс у двір, де грали діти. Вони розповіли про все дорослим і ті викликали поліцію.

Зі свого боку видання DVHab пише, що пенсіонерку крім вбивства підозрюють у канібалізмі нутрощі чоловіка знайшли в її холодильнику.

У Слідчому комітеті відомості про канібалізм не підтвердили, але й не спростували. "В інтересах справи ми не можемо розголошувати більше інформації, ніж вказано на офіційному сайті. Це може порушити хід слідства", — цитує правоохоронців Znak.

За інформацією "Комсомольської правди", раніше жінка працювала забійницею на свинофермі. Сусіди старенької розповіли, що вона випивала і часто влаштовувала конфлікти. Чоловік, який живе поверхом нижче, згадав, що в імовірну ніч вбивства від ударів зверху у нього в квартирі тряслася люстра. Крім того, мешканці будинку, де сталося вбивство, стверджують, що в квартирі жінки серед ночі часто були чутні гучні стуки — як від рубання м'яса.

Люди також впевнені, що вбитий чоловік — це не єдина жертва пенсіонерки. Раніше з її квартири безслідно зникла інша квартирантка— жінка, яка нещодавно продала квартиру. Її паспорт знайшли у пенсіонерки. Крім того, декілька років тому зникла маленька дівчинка,яка жила по сусідству з убивцею. Дитину не знайшли донині.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...