Хіти тижня. Розграбунок "Межигір'я" або слідами зниклого "золотого батона" Януковича: Проти нардепа Чорновол висунули важке звинувачення

Екс-начальник охорони «Межигір'я» заявив, що першим мародером, що проник в «Хонку», була нинішній нардеп Тетяна Чорновол.

Під час засідання Оболонського районного суду Києва у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича свідок з боку захисту, колишній керівник служби охорони резиденції «Межигір'я» Анатолій Кобилинський заявив, що в ніч з 22 на 23 лютого 2014 року будинок «Хонка», в якому проживав Янукович, було пограбовано мародерами перший раз, передають Патріоти України.
«Вночі було проникнення в цей будинок. Зараз це народний депутат Тетяна Чорновол. Вона прибула з групою озброєних осіб (в "Межигір'я". - ред.) і пішла з рюкзаком. 25 числа в будівлю вже проникли грунтовно», - заявив свідок.
За його словами, в той час він звертався до представників міліції, але вони не радили йому щось робити. «У той час ситуація була така, що вони самі не знали що робити», - заявив він.
За словами Кобилинського, після першого мародерства протягом декількох днів з території резиденції вивезли кілька машин з майном. «Протягом чотирьох днів з території виїхали чотири фури, а також колона інших автомобілів. Що вони вивозили, я не знаю», - заявив свідок.
Опублікував: Олег Устименко

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...