Хіти тижня. Розкол у таборі кримнашів: Юхим Шифрін у шоці від антисанкцій Держдуми - не хоче лікуватись дубовою корою та "боярышником"

Російський актор і гуморист Юхим Шифрін зазначив, що бачить чудеса, які не може сприйняти за реальність навіть зі своєю акторською уявою.

Спроби Держдуми РФ у межах протидії санкціям обмежити ввезення до країни лікарських препаратів зі США викликають "відчуття ірреальності". Таку думку у Facebook висловив російський актор і гуморист Юхим Шифрін, передають Патріоти України.

"Думка про те, що долю "віагри" вирішуватимуть у понеділок у парламенті величезної, ще не цілком успішної країни, спантеличує. Не стільки актуальністю препарату, який я поки що в очі не бачив і навіть не відчував потреби пробувати, а саме чітким баченням порогу, за яким починаються чудеса, яких я навіть зі своєю акторською уявою не зможу сприйняти за реальні", – написав він.

Актор припустив, що втомився. "Відчуття ірреальності того, що відбувається, дещо переважує звичне уявлення про те, що все, що навколо мене, існує реально і перевіряється напругою зіркості, дотиком рук або звичайним принюхуванням", – заявив Шифрін.

За його словами, "Алісу в країні Чудес" він не зіграє "навіть у Кончаловського".

Зазначимо, що Шифрін активно підтримував анексію Криму і "порятунок російськомовних" на Донбасі.

Опублікував: Олег Устименко

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...