Хіти тижня. Розповів власну версію: 70-річний чоловік, що намагався згвалтувати 10-річну сусідку, прийшов до тями (відео)

Мати дівчинки нанесла пенсіонеру кілька ножових поранень.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Мешканець Тернопільщини 1948 року народження ледь не зґвалтував свою малолітню сусідку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Народну Правду.

Напоївши алкоголем десятилітню дівчинку, пенсіонер затягнув потенційну жертву до власного помешкання і роздягнув. На той момент дитина була неабияк наляканою, завдяки чому вчасно зреагувала на дії кривдника.

Крики п’ятикласниці про допомогу почули дві жительки села. Не зволікаючи, жінки кинулись на допомогу. Коли ж вони прибігли на галас, то через вікно помітили жахливу картину – оголений чоловік похилого віку намагався вступити у статевий контакт з неповнолітньою.

Одна з свідків побігла повідомити про це маму дівчинки. Дізнавшись, що її дитині загрожує небезпека, мати прибігла у двір до кривдника, вибила вікно у помешканні сусіда, згодом двері, потрапивши в кімнату, де пенсіонер хотів познущатись на дитиною, відтягнула власну доньку. Після чого нанесла ножові поранення чоловіку.

Поранений кинувся за допомогою до колишньої дружини, котра викликала медиків. Лікарі констатували у чоловіка два ножових поранення живота, внутрішніх органів і поріз ноги. Його прооперували.

Жертву пенсіонера теж оглянули медики. Слідів зґвалтування на дитині не виявили. Тільки синці. Надалі з нею спілкуватимуться психологи. Справу занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Жителі Сенькова розкололися на два обурені табори. Через цю різню, яка сталася у селі: жінка ледь не вбила сусіда, який начебто розбещував її десятирічну доньку. Пенсіонер - у реанімації, жінка – у СІЗО.


Опублікував: Інна Мартинчук

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...