Хіти тижня. "Русские и украинцы - братья навек": Журналіст із РФ розлютив мережу своїм лицемірством (фото)

Сам Юрій Дудь має громадянство РФ, але є українцем за національністю. При цьому він був народжений в німецькому місті Потсдам.

Юрій Дудь вважає, що ситуацію можна виправити футболками? Фото: соцмережі.

Популярний російський журналіст Юрій Дудь заявив, що "росіяни й українці - брати навік". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Його пост супроводжується фотографією з якимсь чоловіком, у якого на рукавах футболки зображені прапори Росії і України, а на спині - рукостискання і назви двох країн. "Просто людина у футболці на вулицях Москви. Розумію, як багато між нами складного, але все одно нагадаю: росіяни й українці - брати навік", - пише Дудь.

У мережах неоднозначно сприйняли слова журналіста. "Яку він прикольну назву для гори трупів придумав: "між нами багато складного", треба буде записати, раптом знадобиться", "Брати, це коли анексія Криму? А "багато складного" - це понад десять тисяч людей убитих на Донбасі?", "Брати, які встромили ножа в спину. У сім'ї не без виродка", - коментують пост користувачі соціальних мереж.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...