Хіти тижня. "Считаете себя россиянином?": Макаревич викликав суперечку в мережі постом про Росію

Російський музикант Андрій Макаревич прокоментував слова актора Олексія Серебрякова, який заявив, що "Росія розпалює війни", і вчинок коміка Михайла Жванецького, котрий прийняв нагороду від президента РФ Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook музикант заявив, що "сморід, що здійняли навколо Жванецького і Серебрякова, настільки схожий, що, здається, роблять його одні й ті самі майстри".

"Вражаюча прикмета часу — сморід, що здійняли навколо Жванецького і Серебрякова, настільки схожий, що, здається, роблять його одні й ті самі майстри. При тому, що мотивація протилежна: один, бачте, отримав нагороду з рук глави держави, інший, бачте, образив росіян", — написав Макаревич.

Користувачі мережі почали висловлювати свою думку з цього приводу. "Дивно, що багато так званих лібералів не бачать, що зайняті тим же самим, що і так звані патріоти. Так звані", "Цей сморід кочує по тих, хто каже правду", "Тому просте запитання. Ви, Андріє Вадимовичу вважаєте себе росіянином?", "Майстерня одна, а спеціалізація різна", — пишуть у мережі.

Раніше лідер "Машины времени" Андрій Макаревич назвав 80 відсотків населення Землі ідіотами, і зазначив, що це треба прийняти, як даність.

"Будучи ворогом усіляких заборон, я, тим не менш, сам попросив про одну заборону: давайте заборонимо кричати по телевізору. заборонимо кричати одночасно кільком промовцям. Бо це просто калічить психіку людей. Вибач мені, але взагалі 80 відсотків населення землі — ідіоти. Треба це прийняти як даність", — сказав музикант.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...