Хіти тижня. "Секс по розписці": Мережу підірвала хвиля жартів (фото)

Зміни до Кримінального кодексу про згоду на секс стали приводом для шквалу жартів у соціальних мережах на тему "сексу по розписці", повідомляють Патріоти України.

Так, законодавці змінили визначення згвалтування, яке раніше вважалося статевим актом, здійсненим з погрозами або застосуванням сили. Тепер згвалтуванням вважається "проникнення в тіло партнера без його добровільної згоди".

Саме принцип згоди, за словами юристів, стане ключовим в розборі подібних справ – секс без чіткого "так" (вербального, письмового або навіть невербального) буде розцінений як згвалтування.

Українці в мережі жартують, що через прийдешні змін для виконання подружнього обов'язку чоловікові доведеться кожного разу брати розписку від другої половинки. Сайт "Сегодня" відібрав найбільш показові реакції соцмереж.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...