Хіти тижня. Секс-працівниці на марші: "Дівчата з кільцевої" принесли "сталеві яйця" Порошенку, Гройсману і Парубію (відео)

​Активісти-«грантоїди» кількох громадських організацій, разом з працівницями «гарячого цеху» відзначили професійне свято секс-машем у Києві.

Акція відбулася вдруге в історії і була приурочена до Міжнародного дня захисту прав секс-працівників, який відзначають 3 березня, повідомляють Патріоти України. Цього разу учасники ходи прийшли до символічних «президента Петра Порошенка», «прем’єра Володимира Гройсмана» та «спікера Андрія Парубія» за підписами під законопроектом про декриміналізацію надання інтимних послуг і вручили їм за це «сталеві яйця».

Під стінами будівлі уряду відбувся також паралельний мітинг. Його учасниці, які назвались представницями феміністичної ініціативної групи, виступали за впровадження кримінальної відповідальності для клієнтів, що купують секс-послуги.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...