Хіти тижня. Серед загиблих - дитина: У Росії сталося масове вбивство

Чоловік влаштував криваву розправу над сусідами.

Ілюстрація: zbroya.info

У селі Булгунняхтах в Хангалаському районі Якутії (Росія) чоловік убив п'ятьох людей, які були його сусідами, і застрелився сам, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеграм-канал Mash.

Серед жертв є дитина. Стрільця звали Олександр Новіков. Вбивство він скоїв із зареєстрованої зброї. Зазначається, що його сусіди випивали, на підставі чого у них часто виникали конфлікти. Перед початком стрілянини Новіков зателефонував родичці і розповів про сварку з сусідами.

"Сьогодні зранку сталася чергова сварка: сусіди прийшли до Новікова і почали просити грошей на випивку. Коли Олександр відмовив, вони стали погрожувати йому. За годину стрілець знову набрав сестру і сказав, що все владнав. Після цього Новіков попрощався з родичкою і повідомив, що зараз застрелиться", - повідомляє канал.

За інформацією "РИА Новости", спочатку чоловік прийшов до будинку одних сусідів і застрелив там батька і сина. Після цього він попрямував до іншого будинок, де вбив жінку і дитину. На звуки пострілів прибіг сусід із третього будинку, він також був застрелений.

У другому будинку була ще дівчинка, вона сховалася і не постраждала. Також там проживають дідусь і бабуся дитини. Під час стрілянини вони були на городі на іншій ділянці.

За словами жителів селища, Новіков переїхав до них 10 років тому. Його вважали дивним, він майже ні з ким не спілкувався, жив один у будинку із забитими вікнами. Щоправда, агресії чоловік ніколи не виявляв, жодних скарг на нього не надходило.

За попередніми даними слідства, 65-річний Новіков, озброївшись гладкоствольною рушницею "Вепр", прийшов до будинку своїх сусідів через особисту неприязнь.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...