Хіти тижня. Серце - не камінь: Пенсіонерка померла, побачивши мертвого сина (фото 16+)

47-річний чоловік з інвалідністю вкоротив собі віку. Такого не витримала його 77-річна мати, яка померла від серцевого нападу.

Трагедія сталася в селі Благодатне, Широківського району, Дніпропетровської області. 47-річний місцевий житель довгий час переміщався на інвалідному візку. Він неодноразово заявляв про бажання накласти на себе руки, оскільки втомився від такого способу життя. 11 червня чоловік повісився у власному будинку, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Померлий жив з 77-річною матір'ю. Пенсіонерка страждала на ішемічну хворобу серця, перебувала на обліку в кардіології. Жінка зайшла в кімнату до сина та побачила його повішеним. Старенька вийшла на вулицю подихати повітрям, але у неї різко прихопило серце. Вона померла від нападу.


Опублікував: Олег Устименко

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...