Хіти тижня. Серце - не камінь: Пенсіонерка померла, побачивши мертвого сина (фото 16+)

47-річний чоловік з інвалідністю вкоротив собі віку. Такого не витримала його 77-річна мати, яка померла від серцевого нападу.

Трагедія сталася в селі Благодатне, Широківського району, Дніпропетровської області. 47-річний місцевий житель довгий час переміщався на інвалідному візку. Він неодноразово заявляв про бажання накласти на себе руки, оскільки втомився від такого способу життя. 11 червня чоловік повісився у власному будинку, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Померлий жив з 77-річною матір'ю. Пенсіонерка страждала на ішемічну хворобу серця, перебувала на обліку в кардіології. Жінка зайшла в кімнату до сина та побачила його повішеним. Старенька вийшла на вулицю подихати повітрям, але у неї різко прихопило серце. Вона померла від нападу.


Опублікував: Олег Устименко

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...