Хіти тижня. "Серце не витримало": Помер скандальний екс-ректор Податкової академії

У неділю, 16 грудня, в Києві на 62-му році життя помер колишній ректор Податкової академії Петро Мельник.

Петро Мельник

Як повідомляють українські ЗМІ з посиланням на інформацію друзів сім'ї покійного, Мельник помер в лікарні Феофанія в результаті двосторонньої пневмонії, передають Патріоти України.

За інформацією юриста Ігоря Черезова, Мельник помер в результаті проблем з серцем. "Серце не витримало ... Він так мріяв про закінчення багаторічних судових позовів ... Наші співчуття всім рідним і близьким", - написав Черезов в Facebook.
Нагадаємо, Мельник звинувачувався правоохоронцями в незаконному відчужені нерухомого майна Національної академії державної податкової служби. Рік тому Бородянський районний суд Київщини визнав Мельника невинним в незаконному продажі майна вузу.
Як відомо, в 2013 році правоохоронці затримала Мельника за підозрою в отриманні 120 тисяч гривень хабара. Однак пізніше він утік з-під домашнього арешту. Крім того, повідомлялося, що Мельник переховувався в місті Сан-Маркос в штаті Каліфорнія, США. Також було оприлюднено інформацію про власність Мельника як в Україні, так і за кордоном.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...