Хіти тижня. "Ще раз так скажеш - і будеш валятися": Скандально відомий Коханівський жбурнув чашку в опонента в прямому ефірі (відео)

Конфлікт стався в ефірі політичного ток-шоу, де обговорювалася скандальна виставка "Квантовий стрибок Шевченка".

Голова проводу "руху ОУН" Микола Коханівський в ефірі ток-шоу на телеканалі NEWSONE метнув кухоль у бізнесмена і телеведучого Андрія Пальчевського, передають Патріоти України.

Гості студії обговорювали скандальну виставку "Квантовий стрибок Шевченка", зірвану націоналістами.

Під час обговорення між Коханівським та Пальчевським виник конфлікт. Так, голова "руху ОУН" перебив Пальчевського, а той у різкій манері осадив Коханівського, давши "команду сидіти". Коханівський, у свою чергу, попередив, що за команду можна і «в табло отримати».

Після обміну випадами Коханівський взяв чашку, що стояла поруч та жбурнув в Пальчевського, влучивши йому в плече. "Ще раз так скажеш - і будеш валятися", - попередив глава ОУН.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...