Правильно приготовані продукти дозволяють людині активувати певні гени, пов'язані з довголіттям, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".
У цьому запевнила лікар-дієтолог і фахівець з анти-ейдж харчування Оксана Скиталінська.
За її словами, по-перше, харчування має бути різноманітним. По-друге, говорить експерт, повинна бути помірна термічна обробка, треба частіше вживати термічно необроблену їжу, тому що при обробці багато корисних речовин в продуктах губляться.
Оптимально їсти тричі на день, цього досить, щоб не відчувати голоду.
При цьому Скиталінська рекомендує повністю прибрати з раціону солодощі.
"Оптимально - саме прибрати, а не обмежити. Тому що, якщо ми говоримо про реальне довголіття, то такі поради (їсти все, але потроху - Ред.) - неправильні, оскільки все одно руйнують наше здоров'я, просто більш повільно", - пояснила вона.
Підприємство з виробництва пластикових труб загорілось у місті Раменське під Москвою. Площа пожежі складає 2000 квадратних метрів. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash у вівторок, 30 квітня. . Інші російські ЗМІ уточнують, що м...
Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...