Правильно приготовані продукти дозволяють людині активувати певні гени, пов'язані з довголіттям, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".
У цьому запевнила лікар-дієтолог і фахівець з анти-ейдж харчування Оксана Скиталінська.
За її словами, по-перше, харчування має бути різноманітним. По-друге, говорить експерт, повинна бути помірна термічна обробка, треба частіше вживати термічно необроблену їжу, тому що при обробці багато корисних речовин в продуктах губляться.
Оптимально їсти тричі на день, цього досить, щоб не відчувати голоду.
При цьому Скиталінська рекомендує повністю прибрати з раціону солодощі.
"Оптимально - саме прибрати, а не обмежити. Тому що, якщо ми говоримо про реальне довголіття, то такі поради (їсти все, але потроху - Ред.) - неправильні, оскільки все одно руйнують наше здоров'я, просто більш повільно", - пояснила вона.
Міністерство оборони України створили новий механізм ротації, що може стати альтернативою демобілізації військових. Він передбачає кілька місяців відпочинку після 90 днів участі у бойових діях. Про це розповів в ефірі "Радіо Свобода" народний депутат в...
Шахраї почали використовувати фейкові посилання нібито на сторінку «Електронних петицій» задля викрадення персональних даних користувачів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Міністерство внутрішніх страв України. Спершу українці отрим...