Хіти тижня. Що категорично не можна їсти: Розкрито новий секрет довголіття

Фахівець рекомендує повністю прибрати з раціону солодощі.

Ілюстрація. Фото: www.cosmo.com.uaПравильно приготовані продукти дозволяють людині активувати певні гени, пов'язані з довголіттям, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".

У цьому запевнила лікар-дієтолог і фахівець з анти-ейдж харчування Оксана Скиталінська.

За її словами, по-перше, харчування має бути різноманітним. По-друге, говорить експерт, повинна бути помірна термічна обробка, треба частіше вживати термічно необроблену їжу, тому що при обробці багато корисних речовин в продуктах губляться.

Оптимально їсти тричі на день, цього досить, щоб не відчувати голоду.

При цьому Скиталінська рекомендує повністю прибрати з раціону солодощі.

"Оптимально - саме прибрати, а не обмежити. Тому що, якщо ми говоримо про реальне довголіття, то такі поради (їсти все, але потроху - Ред.) - неправильні, оскільки все одно руйнують наше здоров'я, просто більш повільно", - пояснила вона.

Опублікував: Інна Мартинчук

В Підмосков'ї чергова потужна пожежа (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 16:17

Підприємство з виробництва пластикових труб загорілось у місті Раменське під Москвою. Площа пожежі складає 2000 квадратних метрів. Про це повідомляє російський провладний Telegram-канал Mash у вівторок, 30 квітня. . Інші російські ЗМІ уточнують, що м...

Це не ноу-хау? Що означає перегляд обмежень певних прав людини в Україні

вівторок, 30 квітень 2024, 14:58

Україна надіслала в Раду Європи лист про тимчасовий частковий відступ від Конвенції про захист прав людини та основних свобод (ЄКПЛ) практично відразу після введення воєнного стану у 2022 році. Так роблять усі країни, які ведуть війну, передають Патрі...