Правильно приготовані продукти дозволяють людині активувати певні гени, пов'язані з довголіттям, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".
У цьому запевнила лікар-дієтолог і фахівець з анти-ейдж харчування Оксана Скиталінська.
За її словами, по-перше, харчування має бути різноманітним. По-друге, говорить експерт, повинна бути помірна термічна обробка, треба частіше вживати термічно необроблену їжу, тому що при обробці багато корисних речовин в продуктах губляться.
Оптимально їсти тричі на день, цього досить, щоб не відчувати голоду.
При цьому Скиталінська рекомендує повністю прибрати з раціону солодощі.
"Оптимально - саме прибрати, а не обмежити. Тому що, якщо ми говоримо про реальне довголіття, то такі поради (їсти все, але потроху - Ред.) - неправильні, оскільки все одно руйнують наше здоров'я, просто більш повільно", - пояснила вона.
У Києві з'явилася нова мініскульптура, присвячена легендарним Київським контрактам – щорічному ярмарку, яка збирав на головній площі Подолу, що отримала назву Контрактова, покупців та продавців з різних теренів України, Польщі, Росії, Білорусі і навіть...
За словами співзасновника компанії елітних подорожей Black Tomato Тома Марчанта, серед заможних мандрівників останнім часом все більшою популярністю користуються чотири вельми несподівані види поїздок, передають Патріоти України з посиланням на Busines...