Правильно приготовані продукти дозволяють людині активувати певні гени, пов'язані з довголіттям, повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК-Україна".
У цьому запевнила лікар-дієтолог і фахівець з анти-ейдж харчування Оксана Скиталінська.
За її словами, по-перше, харчування має бути різноманітним. По-друге, говорить експерт, повинна бути помірна термічна обробка, треба частіше вживати термічно необроблену їжу, тому що при обробці багато корисних речовин в продуктах губляться.
Оптимально їсти тричі на день, цього досить, щоб не відчувати голоду.
При цьому Скиталінська рекомендує повністю прибрати з раціону солодощі.
"Оптимально - саме прибрати, а не обмежити. Тому що, якщо ми говоримо про реальне довголіття, то такі поради (їсти все, але потроху - Ред.) - неправильні, оскільки все одно руйнують наше здоров'я, просто більш повільно", - пояснила вона.
Водій сервісу таксі "Uklon" у Дніпрі відмовився допомогти пасажиру з інвалідністю - Богдану Бабченку. Про це він розповів у Фейсбуці, передають Патріоти України. Бабченко зазначив, що весь час користується сервісом таксі "Uklon", тому його інвалідність...
В Україні за чинними правилами з 35 роками стажу та середньою зарплатою можна розраховувати на пенсію, розмір якої буде меншим за середню. При цьому, щоб отримувати пенсію в 10 тис. грн, необхідно платити внески із зарплати в 38,3 тис. грн. Про це йдет...