Хіти тижня. Що сталось з королевою? - Єлизавета II налякала своїх підданих (фото)

Королева Великобританії Єлизавета II прийняла в Букінгемському палаці прибулих в Лондон з візитом короля Йорданії Абдаллу II і його дружину королеву Ранію.

На офіційній сторінці королівської сім'ї в Twitter був опублікований знімок, на якому Єлизавета в білій сукні позує перед камерою разом з йорданської королівською парою і наслідним принцом Йорданії Хусейном. На фото також присутній єдина дочка Єлизавети - принцеса Анна, в зеленому костюмі, передають Патріоти України.Як пише Daily Express, фотографія викликала бурю емоцій в соцмережах. Стурбовані піддані Її Величності звернули увагу на ліву руку 92-річній монархині. На ній видно величезний багряний синець. «Звідки у неї такий жахливий синяк? Я щось пропустив? Але, як завжди, вона виглядає приголомшливо», - написав один з користувачів. Хтось вирішив, що королева вдарилася. Інші впевнені, що вона випадково обпеклася. Палац поки не давав роз'яснень.
В останній раз королева дала привід для занепокоєння про її здоров'я 28 червня минулого року, коли в останню хвилину скасувала відвідування ранкової служби в соборі Святого Павла. Пізніше з'ясувалося, що у неї була застуда і вона погано себе почувала.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...