Хіти тижня. Що станеться після повернення Україні Криму: "Понаехавшие" росіяни ще не усвідомлюють усієї халепи, в котру втрапили

Адепти Путіна у РФ все більше нагадують прибічників Третього Рейху, котрі з з благословенням, підтримки та наказом свого фюрера грабували та колонізували поневолені упродовж 1938-1943 років чужі землі, а потім не знали куди ховатись на своїй.

Росіянам, які обзавелися нерухомістю в окупованому Криму, після повернення півострова законному власнику доведеться відповідати за свої дії. Таку думку висловив російський політик Костянтин Боровий, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

В цьому контексті 69-річний російський діяч згадує Абхазію, де громадяни РФ скуповують будинки, які належали грузинам. При цьому самі абхази бояться перебиратись у таке житло, так як знають, що після повернення грузин "нових господарів" просто викинуть на вулицю.

"А росіяни, які купують будинки в Криму, не дуже розуміють, що станеться, коли Крим повернеться Україні. Я думаю, що тут є ще й розрахунок на милосердя української демократичної держави, яка не захоче мститися навіть своїм ворогам", - зазначає Боровий.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...