Хіти тижня. Що відрізняє Росію від цивілізованих країн: Названо найкрасивіший у світі громадський туалет (фотофакти)

Як доводить історія, добробут - це доля культурних націй. Цивілізація не сумісна з перманентною розрухою, повальним невіглаством населення і непереборною масовою корупцією. А відхоже місце є «лакмусовим папірцем» базової культури мас.

У Норвегії недалеко від міста Гільдельскаль побудували громадський туалет, який визнали найкрасивішим туалетом в світі. Його назвали Ureddplassen, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Будівля у вигляді хвилі має терасу, з якої можна споглядати холодні і прекрасні північні пейзажі. Поруч розмістилися лавочки з рожевого мармуру, а також сходи, що ведуть до моря.

Ureddplassen є не тільки туалетом, але і меморіалом на згадку екіпажу підводного човна, що загинув затонувши під час Другої світової війни.

"Ureddplassen - це місце для короткої перерви, приємного відпочинку і пікніка або для нічної зупинки під північним сонцем або північним сяйвом", - йдеться на сайті туристичного гіда мальовничими трасами Норвегії.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...