Хіти тижня. Щоб продавати в інтернеті: У Кривому Розі батьки гвалтували 4-річну дочку і знімали все на відео (фото)

Вирішується питання про затримання вихідців з кавказької країни.

Фото: ГУНП

Сімейна пара - 29-річний чоловік і його 30-річна дружина - використовували свою 4-річну доньку для зйомок порнографії. Зловмисники вступали з нею в статеві зносини, фіксуючи це на відео, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що в середу в квартирі в Кривому Розі, яку орендувала сім'я вихідців з кавказької країни, провели обшук і вилучили техніку, яку вони використовували для зйомок.

Відео продавали в анонімному сегменті інтернету за криптовалюту. Востаннє файли завантажували декілька днів тому. Вирішується питання про затримання обох зловмисників. Поліція не повідомляє, що заважає їх затримати.

Кримінальне провадження розслідують за ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, карається ув'язненням на термін до 10 років) КК України. При цьому невідомо, чому не порушили справу ще й за статтею про зґвалтування.

"Це було найжахливіше": Археологів вразили скелети без рук та ніг, знайдені на зруйнованій базі Гітлера (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:16

Археологи-любителі знайшли п’ять людських скелетів без рук і ніг на території комплексу "Вовче лігво" (Wolfsschanze) – місця базування ставки Адольфа Гітлера в часи Другої Світової війни, а сьогодні популярного туристичного об'єкту. І науковці не впевн...

Криму загрожує неминуче екологічне лихо: Експерт розповів про небезпечні природні процеси

вівторок, 7 травень 2024, 21:43

У тимчасово окупованому Криму висихають річки. На думку еколога Євгена Хлобистова, це відбувається через недостатні опади. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний Центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. У...