Хіти тижня. Щоб відіспався: У Києві чоловік врятував нетверезого фана з Норвегії

Юнак з Норвегії, який прилетів до Києва на фінал Ліги чемпіонів, був оголошений у розшук, після того, як його друзі в неділю, 27 травня, повідомили про його зникнення.

Поліції довелося півдня шукати іноземця, передають Патріоти України.

У Печерському управління поліції зареєстрували матеріал у Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень. Орієнтування на його розшук передали всім патрулям, які несуть службу у столиці.

Згодом до чергової частини зателефонував киянин і сказав, що неподалік від станції метро «Кловська» він виявив нетверезого іноземця. Щоби з гостем столиці нічого не трапилося, чоловік забрав його додому.

На вулицю Набережно-Корчуватська відразу прибув наряд патрульних поліцейських, які доставили розшукуваного до Печерського управління поліції. Зараз із ним спілкуються поліцейські.

Опублікував: Олег Устименко

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...