Хіти тижня. Щоб зберегти молодість: Киянка щотижня бігає геть голою по снігу (фото)

32-річна киянка Інна Володимирська щонеділі купається в Дніпрі після бігу по засніжених берегах річки. Робить вона це взимку і без одягу.

Температура однією з найхолодніших річок в Європі регулярно падає до -9 градусів, але українку це анітрохи не бентежить. Чеський фотограф Девід Тенсінський зробив фотосесію з Інною, яку розмістив Dailymail, передають Патріоти України. Він почув про її "божевільний" обряд від місцевих жителів, які бачили, як вона занурюється в холодну воду.

Шукачка гострих відчуттів стверджує, що проводить химерний ритуал протягом дев'яти років, тому що вважає, що холод допомагає залишатися молодою і здоровою. Чоловік повністю підтримує її і часто плаває разом з нею.

Інна розповіла, чим корисне купання в холодній воді і що потрібно робити, щоб уникнути переохолодження. "Кожного тижня я бігаю по снігу, а потім поринаю в воду. Занурення в холодну воду розганяє кров, вона активно циркулює по організму, що допомагає спалювати жир і підтримувати м'язовий тонус", - розповіла вона.

Ще, за її словами, це зменшує біль в м'язах і суглобах і омолоджує шкіру завдяки посиленому притоку кисню. "Моржі виглядають значно молодшими за свій вік через те, що проводять багато часу в холодній воді. Якщо постаратися, кожна людина може домогтися того ж результату. Я обережна, стежу, щоб не пересидіти в холодній воді, а коли виходжу з неї, відразу ж обтираюся рушником і гріюся в теплій машині", - додала Володимирська.
Опублікував: Олег Устименко

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...