Хіти тижня. "Шляхи Господні несповідимі": Найманка "ДНР" здалася українській поліції, щоб врятувати свою дитину

32-річна мешканка окупованої території, перебуваючи на посаді молодшого інспектора, здійснювала охорону зовнішнього периметру колонії з засудженими фейкової «ДНР»

На Донеччині колаборантка здалася поліції, щоб мати можливість лікувати свою дитину в Україні, зазначають Патріоти України.

Жінка зізналася, що у 2014 році добровільно вступила до лав терористичного угрупування ДНР, передає ГУ НП в Донецькій області.

На пропускному пункті "Новотроїцьке" до поліцейського звернулася 32-річна жінка. Розповіла що з 2014 по 2018 рік входила до складу терористичного угрупування ДНР.

4 роки працювала наглядачкою колонії, при так званому міністерстві юстиції ДНР.

"Інспекторка мала звання старшого сержанта та здійснювала охорону зовнішнього периметра колонії",- йдеться у повідомленні.

Жынка сказала, що звільнилася із так званої служби через хворобу своєї дитини.

"Вона розповіла, що їде до Волновахи за ліками, адже на окупованій території немає можливості їх придбати. Жінка виявила бажання співпрацювати з поліцією", - повідомляють у відомстві.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності" Кримінального кодексу України. У поліції зазначили: якщо затримана не чинила злочини проти мирного населення, то її звільнять від відповідальності.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...