Хіти тижня. Шокуюча історія українки, яка 7 років була рабинею росіянина (відео)

Жінка застерегла від стосунків з релігійними фанатиками.

Наталія Серебрій - жертва насильства. Фото: YouTubeРосійська правозахисниця Марія Баст на своїй сторінці у Facebook розмістила звернення українки, яку 7 років тримав у рабстві росіянин, повідомляють Патріоти України.

Українка Наталія Серебрій родом з Луганська, зараз знаходиться в Росії. Жінка розповіла, що її разом з дітьми протягом 7 років тримав у рабстві росіянин, старший за неї на 27 років.

"Жінка розповіла, що чоловік забрав у неї всі документи і замкнув у квартирі. Бив, ґвалтував, катував, порівнював з собакою, яка за його словами, зрозуміла б його після першого удару. Від насильника Наталія Серебрій народила двох дочок 2012-го і 2014 року. Вони теж піддавалися фізичному насильству з боку чоловіка, який утримував їх у рабстві", - пише Марія Баст.

Наталія Серебрій розповіла, що В'ячеслав Р. проти її волі назвав себе її чоловіком. Хоча своєї згоди на такий соціальний статус молода жінка не давала. За всі роки жінка зробила 3 спроби втечі. 2 з них закінчилися серйозними травмами і побиттям. Втретє її врятував вкрай важкий стан здоров'я та загроза життю. Молода жінка багато місяців мала постійну кровотечу.

15 січня чоловік злякався, що мати малолітніх дітей помре в орендованому будинку на його руках. То ж вивіз її в лікарню в підмосковному Королеві. Однак в лікарні всі рани і хвороби, що виникли під час 7 років катувань стали відомі лікарям, так само як і інформація про те, хто їх завдавав Наталії Серебрій. На знімках МРТ добре видно тріщини черепа і зламані ребра. Після погроз насильника і бійок з лікарями, жінка зважилася піти в лікарняному одязі на вулицю.

Наталія Серебрій опинилася на вулиці без документів, грошей і з 2 малолітніми дітьми на руках. Зараз їй допомагають волонтери. До фахівців Асоціації адвокатів Росії за права людини Наталія Серебрій звернулася з проханням опублікувати її звернення до жінок Росії і президента України Петра Порошенка. У своєму зверненні жінка застерегла інших від чоловіків-релігійних фанатиків. У зверненні до Петра Порошенка попросила забезпечити безпеку при переїзді з Росії в Україну, бо вона не має змоги повернутися в Луганськ, де розгорнулися бойові дії. Тому просить притулку у Києві.



Опублікував: Інна Мартинчук

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...