Хіти тижня. "Сімейна казка": Невістка Ющенка похвалилася новими фото

Олена Ющенко, яка віднедавна є дружиною Андрія Ющенка, невтомно демонструє своє сімейне щастя у мережі, повідомляють Патріоти України.

То запостить фото з сімейного свята, то просто себе в купальнику. А тепер ось похвалилася світлинами з чоловіком, які назвала "сімейною казкою". Як відомо, весілля "козачки" та "кавунчика" відбулося в листопаді.

Екс-президент новою невісткою дуже задоволений. Зі слів Ющенка, Олена - "красуня, мила, розумна, працелюбна, як мураха".

Нагадаємо, з першою дружиною, сестрою Маші Єфросиніної Лізою, Андрій розлучився в 2012-му після трьох років шлюбу. В екс-подружжя є спільна донька Варвара.


"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...