Хіти тижня. "Сім'ю годувати потрібно": Усик пояснив, чому поїхав до Москви (відео)

Український боксер Олександр Усик зізнався, чому прийняв рішення їхати в Москву на фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) із Муратом Гассієвим.

Спортсмен жорстко відповів критикам. "Я ж годую свою сім'ю, не ви ж мене годуєте. Я вас люблю, поважаю, але я не буду думати так, як ви. Це перше. А друге – я і не повинен думати так, як ви. Якщо вам подобається білий колір, а мені – зелений, то це в жодному разі не робить нас ворогами, а просто людьми з різними смаками", – розповів Усик в інтерв'ю Youtube-каналу USYK17, передають Патріоти України.

Для абсолютного чемпіона світу в крузервейті ця подія здалася дуже значущою. "Спочатку, коли цей бій планували на Саудівську Аравію, я готувався, пішли розмови, що не можна їхати. Багато людей говорили, мовляв, я погано роблю, що їду. Але людей, які підтримували, було більше. Зібрати всі пояси воєдино і ще за це боксувати? Ви мені скажіть, будь ласка, коли це востаннє було? Це взагалі божевільна подія усього світового боксу. І відмовлятися, тому що комусь не подобається, що я туди поїду..." – пояснив позицію українець.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...