Хіти тижня. "Эскалатор сделан русофобами. Возможно, украинцами": Росіяни образилися на італійського друга Путіна через "п'яниць"

Скрепні громадяни відразу пригадали Маттео Сальвіні, що він отримав свою посаду завдяки "російському фінансуванню".

Маттео Сальвіні. Фото: Газета.ру.

Слова міністра внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні про те, що російські п'яниці самі влаштували НП з ескалатором в Римі, обурили громадян РФ, передають Патріоти України.

Росіяни в соцмережах розцінили таку заяву італійського друга президента Володимира Путіна, як зраду. "Сальвіні забув, хто фінансував його партію, і завдяки кому він зараз міністр", - пишуть в Twitter.

Як завжди, шукають росіяни і український слід. "А Сальвіні бачив їхні паспорти? У нас всі російськомовні говорять, що вони росіяни, тому що росіян поважають. Однак дивишся паспорт - український!", "Ескалатор зроблений русофобами, можливо, українцями", - говорять твітти.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...