Хіти тижня. Скандал навколо заповіта Олега Табакова

Олег Табаков нічого не заповів своїм дітям, повідомляють близькі покійного. Тим більше, що старший син фактично ще кілька років тому кинув батька, серйозно з ним посварившись. Молодший поки утримується від коментарів.

Олег Табаков

Напередодні Павло Табаков через соціальні мережі звернувся до преси з проханням не турбувати його дзвінками. Ближче до вечора в Сторіс його мікроблога був опублікований уривок пісні «Нас двоє» рок-групи «Курара» з текстом: «Смерті немає, є тільки вітер ...». Шанувальники Табакова підтримують його сина, висловлюючи співчуття, передають Патріоти України.

Прощання з Народним артистом відбудеться 15 березня в Московському художньому театрі ім А.П. Чехова. На найближчі дні в театрі оголошений траур. Скасовано всі спектаклі. Повідомляється, що Олег Павлович буде похований на Новодівичому кладовищі.
У легендарного артиста залишилася дружина Марина Зудіна, а також діти: Павло і Марія. Від першого шлюбу з Людмилою Криловою у нього теж є діти: Антон і Олександра, які подарували Олегу Павловичу онуків. Напередодні трагедії кінокритик Дмитро Савельєв опублікував лист, який назвав заповітом актора. Також нібито в цьому листі Табаков призначив свого наступника, якого хотів бачити на місці художнього керівника Московського художнього театру. Цією людиною, якщо вірити в те, що лист справжній, виявився Євген Писарєв - випускник Школи-студії МХАТ. У свій час він був помічником Олега Павловича, а зараз очолює Московський драматичний театр імені Пушкіна.
Кандидати називалися різні. Серед них був і актор Володимир Машков, якого багато хто вважає улюбленим учнем народного артиста. У числі можливих претендентів називали і Євгена Писарєва. Однак сам він про лист не чув і вважає його фальшивкою. Режисер також запевнив, що своїм нинішнім місцем роботи цілком задоволений.
Старший син Олега Табакова Антон остаточно перебрався до Франції. Бізнесмен обірвав останній зв'язок з Росією, продавши свій ресторанний бізнес. «Сім'я постійно проживає у Франції. Сім років тому купив тут квартиру. Дружина з донькою переїхали відразу ж, а я постійно курсував туди-сюди. Однак останнім часом буваю в Москві все рідше, а стежити за справами ресторанного бізнесу на відстані складно. Та й інші причини знайшлися», - пояснив своє рішення Антон.
За словами Табакова, до продажу ресторанів його підштовхнули діти. «У молодшеньких зараз такий вік, коли їм потрібна особлива увага батьків», - цитує «Старх» підприємця.
Зараз Антон кожну вільну хвилину проводить з дітьми. «Готуємо, читаємо, розмовляємо про все на світі. Антоніна ходить в школу, Маруся - в дитячий сад», - розповів ресторатор.
Крім того Табаков поміняв пріоритети і вирішив, що настав час відпочити. «Мій трудовий стаж сягає корінням в далекий 1966-й: в шість років я вперше знявся в кіно і отримав гонорар. Це було майже п'ятдесят два роки тому! Так що можу дозволити собі побути безробітним», - заявив він.

Нагадаємо, перший арт-клуб «Пілот» Антон створив ще 25 років тому. У закладі відвідували вершки столичного товариства. При цьому спочатку Табаков пішов по стопах своїх знаменитих батьків - Олега Павловича і його першої дружини Людмили Крилової. Він зіграв головного героя в картині «Тимур і його команда», «Небезпечний вік», «Казки старого чарівника» і в багатьох інших.

Опублікував: Олег Устименко

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...