Хіти тижня. Скандал у благородному сімействі: "П'яна дружина принца Чарльза Камілла напала на королеву Єлизавету, порвавши її перлове намисто", - ЗМІ

Інцидент нібито трапився за сімейним обідом в шотландському замку Балморал в січні.

Американське видання Globe заявило, що дружина принца Чарльза Камілла в п'яному вигляді напала на королеву Єлизавету II, передають Патріоти України.

Дружина спадкоємця престолу активно змішувала джин з тоніком і вино, і врешті-решт стала «занадто гучною і нестерпною». А коли королева відчитала невістку за її поведінку, та прийшла в лють. Герцогиня Корнуольська почала кричати на королеву, дорікаючи їй в тому, що вона дозволяє своєму чоловікові принцу Філіпу їздити в машині одному (раніше 97-річний герцог Единбурзький потрапив в автокатастрофу), а також в тому, що монархиня дозволяє своєму онукові принцу Гаррі «сидіти під каблуком» у його дружини Меган.
Як стверджує інсайдер таблоїду, Камілла запустила в Її Величність келихом з червоним вином і порвала на королеві намисто з перлів. Чарльзу довелося відтягувати 71-річну дружину від 92-річної матері, яка була глибоко вражена тим, що трапилося. За словами палацової покоївки, була викликана охорона і Каміллу потягли в відведену їй гостьову кімнату, щоб вона там охолола.

Якщо вірити виданню, відтепер герцогині заборонено відвідувати сімейні збіговиська. І взагалі з'являтися в присутності Єлизавети - за винятком деяких офіційних заходів. «Цей жахливий інцидент потряс королеву до глибини душі. Вона ще ніколи не піддавалася фізичним атакам. І присягнулася, що ніколи більше не піддасться надалі ... Вона не бажає чути ніяких виправдань. І наполягає на тому, що «напад Камілли на корону непростимий», - повідомляє джерело.

Сама Камілла стверджує, що не пам'ятає, що сталося. І що подібний результат могло викликати те, що вона пила спиртне в поєднаннями з ліками, які приймає.

У британській пресі про цей інцидент поки що нічого не повідомляється. І чи мав місце подібний епізод в дійсності - сказати зараз важко. У січні королева і її чоловік відпочивали в маєтку Сандрінгем. Чи виїжджали вони звідти в Балморал - невідомо.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...