Хіти тижня. Скандал у Першій лізі: Відомого українського футболіста вигнали з поля за мастурбацію (відео)

Нападник київського "Арсеналу" Максим Фещук відзначився хамською витівкою в матчi Першої ліги проти чернігівської "Десни" (3:3).

Максим Фещук

Відомий український футболіст був вилучений з поля за "мастурбацію" під час святкування гола, передають Патріоти України.

Скандальний інцидент стався на 86-й хвилині зустрічі, коли екс-гравець молодіжної збірної України забив третій м'яч у ворота "Десни". Колишній бомбардир львівських "Карпат" пробігся біля бокової кромки поля, багаторазово показуючи чернігівським уболівальникам непристойний жест мастурбації. У підсумку арбітр Володимир Миланич показав Фещук пряму червону, вигнавши з поля.

Сам футболіст "з'їхав" після матчу, заявивши, що не хотів нікого образити або принизити. "Взагалі нічого такого не було. Мені немає перед ким вибачатися - уболівальниками "Десни" або командою. Я нікому не завдав жодної шкоди і нікого не хотів принизити. Це було просто святкування гола", - сказав Фещук в коментарі каналу "2+2".

Опублікував: Олег Устименко

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...