Хіти тижня. Схоже, ми спостерігаємо за народженням нової зірки: Екс-вихователька дитсадка вже має півмільйона переглядів на YouTube (відео)

У середині жовтня цього року інтернет-сенсацією стала Олена Савраненко – звичайна вихователька дитсадочка на Київщині.

Alyona Alyona

Світовий тренд бодіпозитиву нарешті дійшов до України. Жінка, яка не має модельних параметрів та професійної музичної освіти, виступає під псевдонімом Alyona Alyona та записала кліп "Рибки за склом", у котрому виконує реп. Зараз цю композицію переглянули в мережі більш ніж півмільйона разів, передають Патріоти України.

Донедавна Олена була завідувачем у дитячому садку селища Дернівка, що неподалік від Києва. З роботи вона вже звільнилася, за власним бажанням, Каже, що через зйомки нових кліпів і частих інтерв'ю доводилося постійно відпрошуватися. Вона розповіла, що в артистки її відпустили з розумінням. "Без засуджень будь-яких", – каже Олена.

Загалом жінка пропрацювала чотири роки у різних дитсадках. Має дві вищі освіти – вчилася на психолога і вихователя.

Другий трек артистки "Голови" з'явився у мережі 12 листопада і вже теж збирає перегляди – на YouTube у нього більше лайків, ніж дизлайків.

Реперські тексти Олена пише вже 15 років, і тільки зараз, після умовлянь друзів, відкрилася публіці. З ними й придумала сценічний псевдонім. "Просто їхали в машині з друзями. "А давай ти будеш Alyona Alyona?" – запитали. Кажу: "Давай!".

Батьки сприймають творчість дочки як хобі, а бабусі і дідусю Олена поки боїться показувати свої кліпи. Співати і читати реп вчилася сама. "Вдома перед дзеркалом з лампочкою в руках. Я просто слухала багато музики і повторювала. Я росла на закордонній рок-музиці. У мене тато таке слухав і було багато касет", – пояснює Олена.

Пісню "Рибки за склом", яка набрала півмільйона переглядів, виконавиця написала про себе – для дівчат, яких не сприймає суспільство. "Хтось приходив і називав "жиртрестом", "бомбою", "булочкою", "колобком". Переважно, це через моєю зовнішність. Але такі випадки також були у дівчаток з пірсингом. Їх обзивали "хіпоблудами", "сатаністками", – розповідає жінка.

Зйомки кліпу вона довірила маловідомому кліпмейкеру. З пропозиціями роздягнутися до купальника, покататися на водному мотоциклі, повалятися на пляжі не сперечалася. "Відео вийшло дуже бюджетне: телефон орендували на пару годин, а купальник – з особистого гардеробу", – розповідає артистка.

Олена вірить, що знайшла свою аудиторію. Пісні пише в звичайній однокімнатній квартирі за комп'ютером. Виходити на сцену ще боїться, хоча каже, що пропонували.

Зате Alyona Alyona завела акаунт у соцмережі Instagram. Вона має там лише шість постів, але вже зібрала понад 7 тисяч підписників. Схоже ми спостерігаємо за народженням нової зірки.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...