Хіти тижня. Скрепні тварі повиповзали. "Не вздумайте оглашать правду, сколько погибло. У нас здесь мормонов куча, американцев": На мітингу в Кемерово жінка закликала приховати число загиблих

Під час мітингу, що зібрався в Кемерово (Росія) після пожежі в ТЦ «Зимова вишня», в якому за офіційними даними загинуло 64 людини (з них 41 дитина), а за словами постраждалих - понад 300, одна з жінок закликала владу не розкривати реальну кількість жертв.

«Не вздумайте оглашать правду, сколько погибло. У нас здесь мормонов куча, американцев. Не радуйте их, пожалуйста, не надо им радость такую приносить», - закликала жінка у своєму виступі, передають Патріоти України.

«Вы знаете, наше все правительство знает, вот мы знаем — и все. Надо, что бы сейчас наказали ту бригаду пожарников, которые не поднялись и руку помощи не протянули», — сказала вона.

Але трохи пізніше жінка просить поки не чіпати МНСників: «Зараз краще не треба, і так вже загнобити». «Они не могут вам объявить число жертв, не надо, не требуйте с людей. Вы хотите америкосов порадовать? … Они не могут к вам выйти и объявить», - продовжувала жаліслива учасниця мітингу.

Коли ж один з чоловік запитав у неї, чому потерпілих не везуть на Холодокомбінат, куди, за чутками, теж звозили тіла загиблих, жінка відповіла: «Америкосы возрадуются, что нас меньше стало на столько».

Опублікував: Олег Устименко

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...