Хіти тижня. Скрепно-духовне: На Росії мати дозволила за гроші згвалтувати 13-річну доньку іноземцю-педофілу, - ЗМІ

Моторошні події відбулися нещодавно в російській столиці.

Співробітники правоохоронних органів Москви затримали місцеву жительку за підозрою в співучасті в сексуальному насильстві над неповнолітньою, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.
Журналісти повідомляють, що ніде не працююча 35-річна жінка минулої зими особисто взяла участь в сексуальному насильстві над 13-річною дівчинкою, яка до того ж є її дочкою.
Повідомляється, що жінка привела свою дочку в квартиру на вулиці Смоленська, де жив її знайомий француз на ім'я П'єр, і чоловік при пособництві своєї знайомої поглумився над дитиною. Потім іноземець заплатив дівчинці 30 тисяч рублів, 8 тисяч з яких дісталися «сутернерці».
Стосовно чоловіка і його приятельки порушено кримінальну справу. Зараз жінку допитують правоохоронці, а 43-річний П'єр знаходиться в розшуку.

4 березня її затримали в столиці - проти підозрюваної порушили кримінальну справу про пособництво у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру відносно неповнолітньої.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...