Хіти тижня. "Скрепно-духовне": Назва дитячого магазину на Росії викликала гучний скандал

У російському Обнінську в торговому центрі "Атлас" відкрився магазин дитячих товарів з назвою "Mr.Pizd*k".

Фото вивіски закладу опублікували в соцмережах, передають Патріоти України.

За інформацією місцевих ЗМІ, жителі міста почали обговорювати в мережі, наскільки прийнятна така назва взагалі і тим більше для дитячого магазину. Деякі припускали, що це фотомонтаж, проте торгова точка була знайдена на офіційному сайті ТЦ.

Пізніше стало відомо, що мерія Обнинська звернулася в Росспоживнагляд Калузької області з проханням перевірити правомірність використання подібної назви. Як повідомили в прес-службі адміністрації міста, причиною цього стали скарги обурених городян.

Відзначається, що аналогічний лист було направлено і прокурору міста, в якому пояснюється, що представником торгуючої організації не надано документ, що підтверджує факт реєстрації бренду, зазначеного у відділі на вивісці.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...