Хіти тижня. "Скрепно-духовне": Назва дитячого магазину на Росії викликала гучний скандал

У російському Обнінську в торговому центрі "Атлас" відкрився магазин дитячих товарів з назвою "Mr.Pizd*k".

Фото вивіски закладу опублікували в соцмережах, передають Патріоти України.

За інформацією місцевих ЗМІ, жителі міста почали обговорювати в мережі, наскільки прийнятна така назва взагалі і тим більше для дитячого магазину. Деякі припускали, що це фотомонтаж, проте торгова точка була знайдена на офіційному сайті ТЦ.

Пізніше стало відомо, що мерія Обнинська звернулася в Росспоживнагляд Калузької області з проханням перевірити правомірність використання подібної назви. Як повідомили в прес-службі адміністрації міста, причиною цього стали скарги обурених городян.

Відзначається, що аналогічний лист було направлено і прокурору міста, в якому пояснюється, що представником торгуючої організації не надано документ, що підтверджує факт реєстрації бренду, зазначеного у відділі на вивісці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...