Хіти тижня. Скрепно-духовне: Переможець відомого шоу, а за сумісництвом - московський піп обізвав Православну церкву України "гнилотою"

Створення Православної церкви України викликало істерику у переможця популярного телешоу...

Переможець шоу "Голос країни", московський піп Олександр Клименко активно коментує в мережі надання Україні Томосу. Створення ПЦУ "шоу-піп" називає "релігійним протистоянням" і втручанням держави в церковні справи, передають Патріоти України.

В своєму черговому потоці бруду Клименко заявив, що створення незалежної від Москви церкви - це "страшний сон для держави", а саму Православну церкву України і всіх до неї причетних охрестив "гнилотою". "Я почав ходити до УПЦ раніше, аніж Філарет почав говорити українською мовою, раніше, ніж Кравчук перший раз перехрестився, раніше, ніж Порошенко заснував Roshen і значно раніше, аніж він почав гратися з власною совістю. Думаю, ми ще всі разом будемо згадувати, як страшний сон, час правління в Україні лжепатріотів, псевдопатріархів, недоосвідчених депутатів і безсовісних олігархів.
Зберігаємо спокій. Церква на своєму шляху зустрічала і гіршу гнилоту. Пережила", - написав "співочий священник" у Facebook.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...