Хіти тижня. "Скрепно-духовне": Що відомо про росіянина, який убив українця в Туреччині (відео)

Росіянина Андрія Похвального, який побив українця Андрія Сову на курорті в турецькій Аланії і тим самим завдав тому травми, несумісні з життям, відпустили з місця подій після виплати 800 доларів штрафу.

«Він залишається безкарним, нібито його відпустили. Постраждалого зробили винним, він вже не встане і не розповість нікому, як було насправді. Свідками були той росіянин і працівники готелю. Природно, вони не дадуть свідчень проти цього росіянина. Ми б дуже хотіли знати, де він», - сказала сестра дружини загиблого українця, передають Патріоти України.
Сьогоднішнє місцезнаходження росіянина залишається невідомим. За однією з версій він все ще знаходиться в Туреччині, за іншою - вже встиг виїхати в Росію.
Повідомляється, що тіло українця незабаром повернуть в Україну представники страхової компанії.

На своїй сторінці ВКонтакті Андрій Похвальний публікує записи про козаків і ікони. Відзначимо, що останній раз він заходив на свою сторінку сьогодні о 8:33 ранку.

Нагадаємо, що українець, побитий на курорті в Туреччині росіянином, помер від отриманих травм 14 червня.

Джерело: ТСН.ua

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...