Хіти тижня. "Слава Украине! Белград, гори!": У мережі з'явилось ще одне відео Віди зі словами "Слава Україні!"

У мережі з'явилось ще одне відео з гравцем хорватської збірної з футболу Домагоєм Відою, на якому він вигукнув слова "Слава Україні!", повідомляють Патріоти України.

Цього разу Віда на відео разом з екс-гравцем московського "ЦСКА" та збірної Хорватії Івіцею Олічем, який входить до тренерського штабу національної команди.

Щоправда, не зрозуміло, коли саме було зняте це відео. Але Оліч увійшов до тренерського штабу збірної лише у кінці минулого року, а в руках у Віди пиво Bud - офіційний партнер чемпіонату світу з футболу, який триває в Росії.

Після слів "Слава Україні!" чітко чути вислів "Belgrad gori", дослівний переклад: "Белград - горить". Сербський портал Аlo.rs зазначає, що Віда і Оліч передають вітання київському ресторану "Белград" та його власнику Йовану, а також співають сербську пісню Томе Здравковіча "Kafana je moja sudbina".

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...