Хіти тижня. Служба - не завада: У Збройних силах України вибрали найкрасивішу жінку (фото)

Оголошено результати першого в історії Збройних сил України фотоконкурсу "Miss Military Fantasy".

Переможницею фото-конкурсу в 2018 році стала старший солдат Ольга Бенда, за яку віддали 16 203 голосів, пише "Бойовий бюлетень", повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку у соціальній мережі Facebook.

"Дорогі наші читачі! Перший в історії Збройних Сил України фотоконкурс “Miss Military Fantasy” – завершено. На сторінках Бойового бюлетеня “Народжені вільними” ми побачили 124 українські амазонки.
Жінка-мати, жінка-любляча сестра, закохана дружина і, звісно, жінка-воїн, – такими ми побачили обличчя наших бойових соратниць, які у лиху годину стали на захист України пліч-о-пліч з чоловіками. При цьому вони спромоглися не втратити притаманні саме жінкам риси, як жіночність, привабливість, чарівність і загадковість. Кожна з конкурсанток варта перемоги.
Для тих, хто голосував - було не просто визначитися і це ви, наші красуні, побачили у сповнених теплом коментарях до ваших фотографій.
Водночас адміністратори Бойового бюлетеня разом з вами отримали безцінний досвід у проведенні, досі незвичного, конкурсу. За вашими пропозиціями ми вдосконалимо порядок і умови проведення конкурсу. І цього року плануємо розпочати його зразу після відзначення Дня захисника України 14 жовтня.
Ми опублікуємо кожну учасницю з її рейтингами, але хочемо щоби всі знали – ви найкращі.
І, нарешті! Переможницею фото-конкурсу “Miss Military Fantasy” у 2018 році стала старший солдат Ольга БЕНДА, за котру віддали свої голоси 16203 наших читачів.
Щиро вітаємо Вас, Олю, з перемогою!!!", - пише Бойовий Бюлетень

Усі фото: facebook.com/Бойовий-бюлетень

Старший солдат Ольга Бенда работала поваром в 72-й бригаде им. Черных Запорожцев

Ольга родом з Вінниці. Пішла на службу 2016-го. Вперше потрапила на передову восени 2016 року під Авдіївку. Поранення у кінцівку отримала під час обстрілу позицій бригади. Через три дні їй ампутували ліву ногу у Дніпропетровському госпіталі. Перенесла ще п'ять операцій.

Ользі Бенді снарядом травмувало ногу 14 травня 2017 року

"Мені було соромно за них: хіба можна зраджувати Батьківщину, коли ворог стоїть, вважай, на порозі твого дому. Це стало однією з причин, чому я уклала контракт зі Збройними силами України на початку 2016 року. На той час мій син трохи підріс: Дімі виповнився рік і сім місяців; я залишила його під опікою бабусі, моєї мами",- розповідала вона в інтерв'ю "Цензору".

Старший солдат воювала під АвдіївкоюПісля реабілітації одружилась з гранатометником з 72-ї бригади Олексієм Бендою. Переїхала у столицю до чоловіка. Продовжує службу в ЗСУ. Прицює у військкоматі Святошинського району столиці.

У лютому Ольга вийшла заміж за товариша по службі Олексія Бенду"Чи пішла б я знову служити в армію, знаючи, що так обернеться? Без сумніву. Нехай я втратила ногу на фронті. Зате багато знайшла: зустріла коханого, надійного чоловіка і вірних друзів-побратимів. Знаєте, військове братство - це щось особливе, дуже міцне. У мирному житті таких відносин, напевно, не існує", - каже вона.

Усього на конкурс свої фото надіслали 124 українських жінок-військовослужбовців.

"Для тих, хто голосував - було не просто визначитися і це ви, наші красуні, побачили у сповнених теплом коментарях до ваших фотографій. Водночас адміністратори "Бойового бюлетеня" разом з вами отримали безцінний досвід у проведенні, досі незвичного, конкурсу.

Результати конкурсу на сторінках бойового бюлетеня “Народжені вільними”

Цього року конкурс почнеться відразу після відзначення Дня захисника України 14 жовтня.

У зоні бойових дій на Донбасі виконують бойові завдання 2 тис. жінок. В цілому учасниками АТО є понад 6 тис. жінок. Усього в ЗСУ проходять службу близько 25 тис. жінок, з них понад 3 тис. - офіцери. Крім цього, понад 31 тис. жінок працює в ЗСУ на цивільних посадах.

Опублікував: Evora

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...