Деруни картопляні по-українськи називаються ще терунами. Але, незалежно від назви, рецепт цієї національної страви включає в себе , цибулю і борошно, і являє собою картопляні оладки, повідомляють Патріоти України.
Картоплю почисти і потри на дрібній тертці. Моркву потри на крупній тертці. Цибулю також потри на тертці, але краще дрібно поріж, щоб деруни не були рідкими, і в них не відчувалася гіркота.
Якщо картопляна маса вийшла занадто рідкою, то зайву рідину потрібно видалити. Додай в овочеву масу яйце, борошно, сіль, спеції і добре перемішай.
На сковороді розігрій олію. Столовою ложкою сформуй невеликі плоскі картопляні деруни і смаж їх, як звичайні оладки. Розмір дерунів не має бути великим, щоб вони добре просмажувалися всередині і не залишилися сирими.
Коли деруни підрум'яняться з одного боку, переверни їх на інший.
Подавай деруни картопляні зі сметаною. Деруни смачні як гарячими, так і остиглими.
У США продали золотий унітаз італійського художника, який відомий своєю роботою про приклеєний до стіни банан. Про це повідомило видання New York Post. Унітаз є вагою 100 кілограмів, створений з чистого 18-каратного золота. Лот пішов з молотка на аукці...
Через війну та часті обстріли немало українців виїхали за кордон або перебралися на захід країни, залишивши свої квартири та будинки порожніми. Проте їм продовжують виставляти рахунки за комунальні послуги, тож з часом, у них можуть накопичитись чималі...