Деруни картопляні по-українськи називаються ще терунами. Але, незалежно від назви, рецепт цієї національної страви включає в себе , цибулю і борошно, і являє собою картопляні оладки, повідомляють Патріоти України.
Картоплю почисти і потри на дрібній тертці. Моркву потри на крупній тертці. Цибулю також потри на тертці, але краще дрібно поріж, щоб деруни не були рідкими, і в них не відчувалася гіркота.
Якщо картопляна маса вийшла занадто рідкою, то зайву рідину потрібно видалити. Додай в овочеву масу яйце, борошно, сіль, спеції і добре перемішай.
На сковороді розігрій олію. Столовою ложкою сформуй невеликі плоскі картопляні деруни і смаж їх, як звичайні оладки. Розмір дерунів не має бути великим, щоб вони добре просмажувалися всередині і не залишилися сирими.
Коли деруни підрум'яняться з одного боку, переверни їх на інший.
Подавай деруни картопляні зі сметаною. Деруни смачні як гарячими, так і остиглими.
Форвард збірної України Роман Яремчук допоміг Олімпіакосу розгромити Волос (5:0) у поєдинку третього туру Кубку Греції, інформують Патріоти України. Яремчук зробив дубль, забивши обидва голи наприкінці першого тайму. Спочатку Роман з близької відстані ...
28 жовтня в американському штаті Міссісіпі внаслідок ДТП на волі опинилися агресивні мавпи, інфіковані низкою захворювань. Про це поінформував у Facebook департамент шерифа округу Джаспер, передають Патріоти України. "На трасі I59 поблизу позначки 117 ...