Деруни картопляні по-українськи називаються ще терунами. Але, незалежно від назви, рецепт цієї національної страви включає в себе картоплю, цибулю і борошно, і являє собою картопляні оладки, повідомляють Патріоти України.
Картоплю почисти і потри на дрібній тертці. Моркву потри на крупній тертці. Цибулю також потри на тертці, але краще дрібно поріж, щоб деруни не були рідкими, і в них не відчувалася гіркота.
Якщо картопляна маса вийшла занадто рідкою, то зайву рідину потрібно видалити. Додай в овочеву масу яйце, борошно, сіль, спеції і добре перемішай.
На сковороді розігрій олію. Столовою ложкою сформуй невеликі плоскі картопляні деруни і смаж їх, як звичайні оладки. Розмір дерунів не має бути великим, щоб вони добре просмажувалися всередині і не залишилися сирими.
Коли деруни підрум'яняться з одного боку, переверни їх на інший.
Подавай деруни картопляні зі сметаною. Деруни смачні як гарячими, так і остиглими.
У Бразилії громадянин Китаю дивом вижив завдяки ноутбуку, що лежав у рюкзаку. Про це повідомляє видання Mothership, передають Патріоти України. Інцидент стався у місті Сан-Паулу. Китаєць, збирався їхати до аеропорту після робочого відрядження. У нього ...
В Україні нерідко фіксуються випадки шахрайських списань з банківських карток. Втрати ж часом сягають десятків і сотень тисяч гривень. І хоча непоодинокими є випадки, коли крадіжка відбувається не з вини клієнта, часто банки відмовляються визнавати сво...