Хіти тижня. Смерть працівника Адміністрації президента: У поліції розкрили важливі деталі

Попередньою причиною смерті працівника Апарату президента Олександра Бухтатого є хронічна ішемічна хвороба серця, за результатами розтину, повідомляють Патріоти України.

Окрім того, у нього виявили перелом кісток носа. Характер і спосіб отримання цієї травми, а також остаточна причина смерті буде відома після проведення судово-медичної експертизи, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Під час огляду місця події та особистих речей чоловіка з'ясувалося, що зник його мобільний телефон.

Зважаючи на ці дані, слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за статтями "Умисне вбивство" та "Розбій".

Правоохоронці також встановили двох чоловіків, яких камери відеонагляду зафіксували поруч із померлим. Їх доставили в управління поліції, з ними спілкуються слідчі. В одного із доставлених виявили мобільний телефон потерпілого, його затримали. Тривають першочергові слідчі дії.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...