Хіти тижня. Смертельна ДТП у Харкові: Оприлюднено новий скандальний факт про Зайцеву (відео)

Винуватиця смертельного ДТП у Харкові на вулиці Сумській Олена Зайцева пропускала заняття в автошколі, повідомляють Патріоти України.

Як зазначили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Харківській області, на даний час проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 367 КК (службова недбалість) з метою встановлення порушень службової діяльності, а також позбавлення державної акредитації зазначеної автошколи.

"У ході розслідування виявлено факти пропуску занять учнями групи, в якій навчалася Зайцева. Також встановлено незаперечний факт пропуску занять безпосередньо Зайцевою. Слідство триває", - зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова сталася страшна ДТП. Позашляховик Lexus влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. В результаті аварії 5 людей загинули, одна людина померла в лікарні і ще 6 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Суд заарештував обох учасників ДТП - Олену Зайцеву і Геннадія Дронова. Їм може загрожувати до 10 років позбавлення волі за статтею 286 КК України ("порушення правил дорожнього руху").

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...