Хіти тижня. Співачка Наталка Карпа з чоловіком- "кіборгом" вражаюче романтично відсвяткувала річницю весілля (фото)

Наталка і Євген побували в знаменитому дворику, де розташований будинок шекспірівської героїні Джульєтти, гуляли по вуличках древнього міста Верона в Італії.

Наталка Карпа та кіборг "Джексон". Фото: соцмережі.

Українська співачка Наталка Карпа, яка 18 вересня 2016 року вийшла заміж за легендарного «кіборга», героя АТО Євгена Терехова, розповіла, як романтично вони відсвяткували другу річницю весілля, передають Патріоти України.

Подружжя вирушило в одне з найромантичніших міст світу - Верону. Наталка і Євген побували в знаменитому дворику, де розташований будинок шекспірівської героїні Джульєтти, гуляли по вуличках древнього міста, оглядали визначні пам'ятки і будували плани на майбутнє.

«Там є особливе місце у дворику, де пари зізнаються в коханні, малюють сердечка. Джексон теж це зробив, він намалював серце і написав «Джексон і Карпа». Верона - дивно красиве місто, затишне, має багато історичних пам'яток - колись там правила сім'я Ла Скала, що означає «сходи», - поділилася своїми емоціями Наталка.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...