Хіти тижня. Співавтору "гімну" бойовиків "ДНР" зірвали концерт у Харкові (відео)

Власник арт-клубу "Малевич" Тетяна Вільчик, дізнавшись про деякі нюанси біографії Дмитра Дуброва, скасувала концерт.

Арт-клуб "Малевич". Фото: соцмережі.

У Харкові активісти звернули увагу на концерти групи "Plotnik 82", член якої, Дмитро Дубров, є одним із співавторів так званого "гімну ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Олексій Гер, передають Патріоти України.

"Увага, Харків. А є хтось, хто знає керівництво арт-клубу "Малевич"? Туди постійно приїжджає один дуже цікавий колектив "Plotnik 82". Його керівник, або хто він там, постійно дає концерти по Україні, а також є співавтором і виконавцем так званого "офіційного гімну ДНР", - пише він, публікуючи також відповідні скріншоти.

Як написала користувачка під ніком Nola Summers, власник клубу "Малевич" Тетяна Вільчик, дізнавшись про ситуацію, скасувала концерт.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...