Хіти тижня. Спливла важлива деталь появи скандального магазину путінського мільйонера в столиці України

Магазином пропутінського бізнесмена Германа Стерлігова, який він зібрався відкрити в центрі Києва, будуть керувати українці.

Герман Стерлігов

Як з'ясували журналісти, за магазин будуть відповідати соратники Стерлігова Володимир та Ірина Дзюби, передають Патріоти України.

Про те, що в центрі столиці на Хрещатику 44а з'явиться магазин хліба Стерлігова повідомляли в соцмережах ще на початку червня. "Ну ось і кияни зможуть скуштувати на Хрещатику натурального бездріжджового хліба з російської печі. Адже саме Київ - мати міст руських, а до сих пір сидів без хліба, задовольняючись хімічним хлібозамінником. Вітаю жителів Хрещатика, їм першим буде доступний справжній хліб", - повідомляв Герман Стерлігов, який пропагує об'єднання декількох держав в "Київську Русь". До речі, в Росії в подібних магазинах Стерлігов пропонує ще й різки для дітей.

Господар столичного магазину - близький соратник Стерлігова Володимир Дзюба, а також його дружина Ірина. Про них відомо, що вони екологи. Володимир та Ірина Дзюби вже кілька років створюють селянські поселення на кордоні Росії з Чернігівською областю і в Ясній Поляні.

Володимир та Ірина Дзюби

Хоча самі живуть в Києві і Сумській області. Подружжя також, як і Стерлігов, пропагують "Київську Русь".

У магазині Дзюби збираються продавати не тільки "селянський хліб", але і мед, сир, а також одяг, зшитий у власному модельному домі.

До речі, сам Стерлігов буває в Україні, наприклад, взимку 2014 роки відвідував місто Шостку, і зустрічався із місцевими жителями прямо в приміщенні місцевої райадміністрації. Тут він роздавав свої книги, подарував книги своєї дружини Олени "Чоловіком бита".

Сам Стерлігов відомий своєю підтримкою бойовиків "Л\ДНР", яких він називав ополченцями.

Джерело: Обозреватель

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...