Хіти тижня. Справа Бабченка: У мережі розгорається новий скандал навколо журналіста

Давид Сакварелідзе заявив, що вважає Аркадія Бабченка військовим злочинцем.

Аркадій Бабченко

Навколо російського журналіста Аркадія Бабченка, вбивство якого виявилося інсценуванням, розгорається новий скандал. Про це пишуть у мережі, передають Патріоти України.

Так, один з лідерів політичної партії "Рух нових сил" Давид Сакварелідзе заявив, що вважає журналіста військовим злочинцем. "Тим, хто збирається заплатити... патріоту України (Бабченку, - ред.) 50 тис. USD за інтерв'ю, раджу запитати, куди він подів білу стрічку, яку одягнув у Владикавказі, вступаючи в ополчення, і на чиїй землі він перебував. Тоді йому дали форму і білу пов'язку на рукав, якою він досі пишається", - зазначив Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши скріншот відповідного матеріалу.

У той же час відомий журналіст Віталій Портников різко відповів на його пост. Він нагадав, що Бабченко дав десятки інтерв'ю про російсько-грузинську війну, називаючи Росію агресором.

"Як повинен ставитися до російського журналіста, який дає подібні оцінки і переоцінив свою власну участь у подіях, патріот Грузії і просто порядна людина? Давид Сакварелідзе називає цю людину військовим злочинцем. Причому називає саме після того, як Аркадій став учасником спецоперації СБУ (Служби безпеки Україна, - ред.). До цього моменту ні Сакварелідзе, ніхто інший з колишніх грузинських політиків, які перелицювалися в рятівників України, ніяких звинувачень Бабченку не висував. Сподіваюся, що це просто моральне падіння, а не свідома робота на ворога", - підкреслив він.


Опублікував: Олег Устименко

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...