Хіти тижня. Справжній жах: Керівника біологічної лабораторії з'їв її власний вихованець (фото, відео)

Завідувачку лабораторії, яка в Індонезії досліджувала повадки диких тварин, з'їла самка крокодила, яка перебувала у вольєрі розплідника. Про це заявили в сюжеті EuroNews, повідомляють Патріоти України.

Жертвою п'ятиметрової самки крокодила на ім'я Мері стала 44-річна завідувачка лабораторією Дізі Туво з Індонезії. Як розповіли співробітники, які дуже любили і поважали свою начальницю, вони вранці прийшли на роботу і не застали її на своєму робочому місці.

А потім вони помітили, що вода у водоймі, яка знаходиться на території лабораторії, пофарбована в якийсь дивний неприродний колір. Тоді вони вирішили перевірити останні записи з камер відеоспостереження і побачене вразило їх у шок.

Дізі Туво прийшла в лабораторію рано вранці, коли там ще нікого не було. Насамперед вона вирішила погодувати свою вихованку – самку крокодила Мері.

Вона взяла миску з тунцем і курячим м'ясом, яке переважає в раціоні у рептилії, і наблизилася до вольєра. Мабуть, вчена занадто близько підійшла до огорожі, так як раптово крокодил підскочила майже на два метри і атакувала Дізі Туво. Він відкусив їй руку, а потім затягнув її всередину.

При ретельному огляді співробітники лабораторії виявили у вольєрі останки тіла завідуючої. Також частини тіла були виявлені і в пащі тварини.

Поведінка Мері шокувала співробітників, так як вона ніколи не проявляла агресії по відношенню до людей. У неї були сутички з родичами, до того ж її добре годували.

Дістати останки Туво з вольєра було дуже проблематично, так як крокодил нікого не підпускав близько. Зрештою тварину зловили і знешкодили, а потім відправили в закритий розплідник.

Поліція почала розслідування, а спонсору наукового об'єкта, японському бізнесменові, може загрожувати не тільки штраф, але і тюремний термін.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...