Хіти тижня. "Стали посмешищем для укров": З окупованого Донецька перестали вивозити сміття, "вата" в люті

Причиною називають брак бензину.

Ілюстрація: wolsk.ru

Мешканці Донецька скаржаться, що через дефіцит палива в Донецьку перестали вивозити сміття, повідомляють Патріоти України.

Останнім часом в окупованому Донецьку спостерігається катастрофічний дефіцит палива. Крім підвищення цін та інших незручностей, донеччани зіткнулися ще й зі сміттям, в якому загрузло місто.

"Виявляється, ТОВ Громада через відсутність палива вже 4 дні не вивозить сміття на околицях Донецька", - повідомили з "ДНР", уточнивши, що сміття не вивозиться не тільки з околиць, а й з центру міста.

"Чому наше політичне керівництво нічого не робить, крім того, що цілий місяць тикають один в одного пальцем?" - задалися питанням любителі "русского мира", уточнивши, що їх "республіка" стала посміховиськом для України і "всього світу".

Політика - різна: Чому за кордоном діти хочуть стати будівельниками й сантехніками, а в Україні - ні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:23

Колишній директор Українського центру оцінювання якості освіти й професорІгор Лікарчук пояснив, що іноземні учні хочуть здобувати робітничі спеціальності, такі як будівельник, сантехнік, електрик тощо, бо за кордоном інше ставлення в суспільстві до цих...

Ринок відкритий, але: Чому українські біженці тікають із Польщі до Німеччини - пояснення експертки

вівторок, 30 квітень 2024, 10:56

Німеччина є одним з головних напрямків як для українських біженців, так і трудових мігрантів. Цього року в країні дозволили працювати на підприємствах і вчити мову одночасно для заохочення працевлаштування. Про це у коментарі "Главкому" розповіла керів...