Хіти тижня. Столичні активісти потролили акцію "Безсмертний полк" портретами героїв культової комп'ютерної гри (фото, відео)

Активісти з портретами "трагічно загиблих героїв" World of Warcraft зустріли ходу "Безсмертний полк" біля монумента пам'яті жертв Голодомору в Києві.

Уранці 9 травня організація "Демократична орда" провела у Києві акцію "Ветеран WoW", під час якої активісти потролили учасників ходу "Безсмертний полк" портретами "трагічно загиблих героїв" World of Warcraft, передають Патріоти України.

На відеозаписі, опублікованому на сторінці організаторів у Facebook, видно, що в акції брало участь кілька десятків людей.

В анонсі акції на сайті "Демократичної орди" ішлося, що її мета – потролити "російських пропагандистів із їхнім "Безсмертним полком" портретами героїв WoW (тобто World of Warcraft), які полягли в нескінченній битві за Азерот".


Опублікував: Олег Устименко

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...