Хіти тижня. "Страна непуганых идиотов! Вас опять нае*али": Скандальний російський актор влаштував бунт проти Путіна

Скандальний російський актор Олексій Панін на своїй сторінці в Інстаграм опублікував відео з главою Російської Федерації Володимиром Путіним, який на початку своєї кар'єри обіцяє росіянам, що ніколи не підніме пенсійний вік.

«Страна непуганых идиотов! Вас опять на**али», — подписав відео Панін, при цьому додавши кілька провокаційних хештегів: #людипроснитесь #чесныевыборы #украина #сирия #крым #нордост #кемерово #курск #грузия #чечня #олимпиада #чмпофутболу2018 #российскоетелевидение #сми #воры #крымскиймост #россиявперёд #пиздаболы, передають Патріоти України.

Жорстка заява Олексія Паніна знайшла підтримку серед його підписників, які погодилися з актором, а також поцікавилися, чи не боїться він так відкрито виступати проти влади Кремля. «Вот за,что я вас уважаю ,за прямоту и смелость! Браво Алексей, остальные «звезды» ссут кипятком», «Лёха молодец!!!! Мы с тобой!!!!! А вместе мы — сила!!!! Не останавливаемся!!!», «Дааа… Фюрер Путэн, как обычно. Это что-то из разряда «нас еб*т, а мы крепчаем»? Ну, а тем, кто «голосовал» за Путэна: за что боролись, на то и напоролись. «Хлавное, шоб вайны не было!!» говорили они…», «Алексей, ты как всегда прав!», «Смело, Алексей. Не боитесь, что за оскорбление царька последует наказание?», - прокоментували пост користувачі мережі.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...