Хіти тижня. Страшні злочини "ихтамнетов": На Донеччині бойовики підстрелили українського сапера на очах ОБСЄ

Сапер піротехнічного підрозділу ГУ ДСНС в Донецькій області отримав поранення під час обстеження газогону Мар'їнка - Красногорівка. Про це у Facebook заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць, повідомляють Патріоти України.

За словами Куця, "маючи підтвердження режиму тиші, у супроводі дзеркального патруля спостерігачів місії ОБСЄ українські сапери та газовики проводили роботи з обстеження газогону". Спостерігачі ОБСЄ залишалися на дорозі. Сапери та газовики працювали в полі. Близько 14-ї години по двох саперах, які обстежували ділянку навколо газогону, відкрили вогонь зі стрілецької зброї з боку непідконтрольної Україні території.

Сапери змушені були укритися в траншеї, там вони перебували майже годину, поки не були евакуйовані, для чого залучалися СЦКК та броньована техніка". Пораненого сапера доправляють до лікарні. Стан його здоров'я оцінять лікарі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...