Хіти тижня. Страшний теракт у Керчі: Підозрюваного знайшли вбитим, названо його ім'я

У будівлі політехнічного коледжу в Керчі знайшли тіло ймовірного виконавця теракту. Про це пише Теlegrаm-канал 112, повідомляють Патріоти України.

За даними каналу, підозрюваного знайшли застреленим. Припускають, що він скоїв самогубство. За попередніми даними, це студент коледжу Владислав Росляков 2000 року народження, який вчився на спеціальності "монтаж і експлуатація електрообладнання". Він навчався з 2015 року, а 8 вересня отримав дозвіл носити зброю (рушницю 12 калібру), а пізніше купив 150 набоїв до неї.

Водночас російське видання "РБК" підтверджує це з посиланням на Слідчий комітет Росії. При цьому станом на 15:30 кількість загиблих зросла вже до 18 людей.

Нагадаємо, 17 жовтня у місті Керч в окупованому Росією Криму прогримів вибух у політехнічному коледжі. Спочатку повідомлялося про 10 загиблих і 50 поранених.

У ЗМІ з'явилася версія про ймовірний вибух газу, проте пізніше російська влада заявила про теракт шляхом підриву вибухового пристрою.

Свідки розповіли, що крім вибуху чули стрілянину, деякі нібито бачили осіб із автоматами. Також повідомлялося про затримання трьох підозрюваних і розшук ще одного.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...