Хіти тижня. "Стройка века, прощай?": У Керченського мосту тріснула опора (фотофакт)

Зараз будівельники намагаються реставрувати її.

Фото: Twitter

У мережі інтернет поширили фото опори Кереченського мосту, яка тріснула, не дочекалась "відкриття". Про новий конфуз окупантів з Криму написав блогер Кримець у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"256-та опора знову в риштованні, каркаси в'яжуть, бетон подають. Пишуть про те, що тріснула. Все це ж неспроста", - повідомив блогер.

Зазначається, що із 595 опор моста, 256-та опора, яка тріснула, знаходиться посередині Керченської протоки. "Опора віддалена від берега на 8 кілометрів. Фахівці стверджували, що опори не витримають навіть навантаження порожньої залізничної колії, не кажучи вже про запуск потягів. У цьому районі на початку 2018 року вже було зафіксовано просідання опор на один метр", - повідомляється на сайті kuresh.info.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...