Хіти тижня. Сумські копи потрапили в еротичний скандал (фото, відео)

В Сумах розгорівся скандал через відеоролик еротичного характеру, який розійшовся по соцмережам.

Користувачі не могли проігнорувати кричущий факт, що моделі в нижній білизні позували на тлі поліцейського автомобіля. Керівництво обласної поліції призначило службове розслідування, передають Патріоти України.

Епатажний відеоролик був знятий влітку на парковці торгово-розважального центру. Автором виявився кліпмейкер Євген Макушев. Він зізнався, що ідея знятися на тлі патрульного автомобіля виникла спонтанно, коли під’їхали поліцейські і поцікавилися, чи не потрібна допомога. Як стверджує кліпмейкер, винагороди поліцейські не отримували.

Спікер патрульної поліції Сумської області Олег Сологуб заявив, що дівчата на відео — не співробітниці поліції, а ось автомобіль дійсно належить підрозділу. Для того, щоб з’ясувати, за ким закріплений службовий автомобіль і які з патрулів чергували в день зйомок скандального кліпу, призначено службове розслідування. Перевірка, швидше за все, затягнеться, оскільки на відеозаписі номери автомобіля затерті, а поліцейські в кадрі не з’являються.

Джерело: Politeka

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...